fbpx

Avis: Rabiot tilbyder sig igen-igen til Barca

Markus Johannessen - 04.07.24

 


Barca søger en midtbanespiller til den kommende sæson og har nu angiveligt fået et opkald fra Veronique Rabiot, som er mor og agent til Adrien Rabiot. Det er ikke første gang, at han bliver sat i forbindelse med Barca. 

Der er flere navne oppe og vende hos den sportslige ledelse i forhold til at styrke truppens midtbane til sommer. Adrien Rabiot har været en af profilerne på listen over mulige kandidater og han har nu selv valgt at tage kontakt til klubben. Det fortæller avisen Sport.

Den 29-årige midtbanespiller har over flere omgange været et emne i den catalanske hovedstad. Først i 2019, da hans kontrakt udløb i Paris Saint-Germain, hvor aftalen med Barca faktisk var betragtet som værende på plads fra klubbens side, hvorefter Rabiot overraskende tog et skarpt sving til Italien og tilsluttede sig Juventus. Ikke noget, der faldt i god jord hos catalanerne. 

Med svingende sæsoner i Torino-klubben tilbød han sig selv til Barca i 2022 og 2023, men uden held. Nu prøver han angiveligt lykken for tredje sæson i træk.

Artiklen fortsætter under annoncen


Sport beretter at Veronique Rabiot, som agerer agent for sin søn, har taget kontakt til Barca i håb om at komme i mål med en handel. Rabiot står i øjeblikket uden klub og kan tilslutte sig Barca på en fri transfer. 

Rabiots spillertype er vellidt af den sportslige ledelse og hans kvaliteter på en fodboldbane kan ikke benægtes. Dog er Deco og co. efter sigende ikke overbeviste om, at franskmanden er den rette profil at hente. 

Ifølge avisen Sport er der tre årsager til, at det ligner en svær operation at gennemføre for Veronique Rabiot. Barca leder efter en midtbanespiller, der står mere defensivt, ligesom ledelsen ser den franske landsholdsspiller som en, der kan skabe problemer. Derudover kræver han angiveligt 8 millioner euro netto om året. 

Barca har dog ikke officielt afvist midtbanespilleren og vil angiveligt holde sig opdateret på, hvordan hans situation udvikler sig og om hans agent vil justere deres bud. I mellemtiden forsøger Juventus at forlænge med Rabiot og han sættes også i forbindelse med Atlético Madrid og diverse Premier League-klubber. Alt tyder dog på, at han har et stærkt ønske om at komme til den catalanske hovedstadsklub, men om det lykkes, må nok anses som tvivlsomt.

rabiot2F

// Rabiot
.:FORSIDE:.