fbpx

De Jong kan misse pre-season med drilsk skade

Anders Lang Jensen - 05.07.24

// Frenkie de Jong

Højst skuffende måtte Frenkie de Jong melde afbud til Hollands EM-slutrunde med en ankelskade. Situationen er dog den, at den ikke har forbedret sig synderligt siden, og hans opstart med Barca er nu yderst tvivlsom.

Tre ankelskader fordelt på 12 måneder har for alvor sat sig i Frenkie de Jongs fysik. I april pådrog han sig den seneste, og det er stadig den, der volder hollænderen problemer. De Jong missede de sidste kampe for Barca, mens han altså også meldte afbud til det hollandske landshold denne sommer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Reelt er der ikke sket en forbedring i de seneste tre ugers tid, hvor midtbanemanden meldte fra til Ronald Koemans landsholdstrup, melder avisen Sport. Det betyder også, at det er så godt som sikkert, at De Jong misser første del af sæsonopstarten med Barca, når slutrunden er forbi, meldes det.

Det er en bekymrende situation for De Jongs ankelproblemer, der har svært ved at gå over selv ved en pause på længere tid. Sport beretter dog samtidig, at en operation ikke vil hjælpe på lige præcis De Jongs ankelsmerter lige nu.

Derfor kan der vente en lang pause forude, selvom det var forhåbningen, at sommerferien ville være nok restitution til, at hollænderen var på 100 procent ved pre-season. Det bliver han dog næppe.

dejong50

.:FORSIDE:.