fbpx

Ronald Araujo ventes ude i mindst seks uger

FCBARCELONA.DK - 08.07.24

// Ronald Araujo

Ronald Araujo pådrog sig en skade i det ene baglår, da Uruguay i går sendte Brasilien ud af Copa América. Der er ingen officielle udmeldinger om hvor lang pause der venter ham, men flere medier venter der går mindst seks uger.

Der var spillet lidt mere end en halv time af kvartfinalen mod Brasilien, da Araujo ville blokere et indlæg og i aktionen mærkede et smæld i venstre baglår. Det var tydeligt at han ikke kunne fortsætte og det ligger også fast, at han ikke kommer mere i aktion ved Copa América.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu er Araujo blev undersøgt nærmere og muskelskaden i låret er blevet bekræftet. Grundet skadens omfang vurderer flere medier, blandt dem avisen Sport, at der som minimum venter seks ugers pause, men måske mere.

Det kommer til at betyde, at Hansi Flick kommer til at undvære Araujo i hele sæsonforberedelsen og også i de første runder af La Liga, der skydes i gang i midten af august.

Ronald Araujo er den anden spiller der vender skadet hjem til Barcelona. Fredag var det Pedri der pådrog sig en knæskade, der sandsynligvis holder ham ude en måneds tid.

araujo95F

.:FORSIDE:.