fbpx

Laporta: 'Vi har råd til at købe Nico Williams'

FCBARCELONA.DK - 08.07.24

 


Den spanske landsholdsangriber Nico Williams rygtes kraftigt til Barca og mandag udtalte præsident Joan Laporta sig om mulighederne for at hente Bilbao-spilleren til klubben denne sommer. Og her var der gode nyheder.

Nico Williams er på alles læber denne sommer, hvor han i høj grad brillerer for det spanske landshold ved EM. Samtidig går rygterne på et sommerskifte til Barca og mandag bekræftede Joan Laporta så, at man har råd til angriberen.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Det er klart, at jeg rigtig godt kan lide Nico Williams, men jeg vil også slå fast, at det ikke er mit bord at hente spillere til Barca. Vi skal lade den sportslige ledelse gøre deres arbejde og Deco arbejder lige nu hårdt for at hente de spillere, som Hansi Flick har bedt om. Jeg håber på gode nyheder inden længe' sagde Laporta.

'Faktum er dog, at vi har råd til at købe Nico Williams. Vi har pengene til en sådan transfer på grund af det store arbejde, som vi har udført de seneste år for at genoprette økonomien. Resultatet er, at vi nu har mulighed for at hente spillere fra øverste hylde igen' slog Laporta fast.

Dermed forstærkede præsident Joan Laporta rygterne om Nico Williams og et snarligt skifte til Barca. Angriberen har en frikøbsklausul på mellem 50 og 60 millioner euro, og der spekuleres i, om Barca måske kan sende Iñigo Martínez den modsatte vej i en handel.

// Joan Laporta // Nico Williams
.:FORSIDE:.