fbpx

Lewandowski kan score sit ligamål nr. 50 i morgen

FCBARCELONA.DK - 05.10.24

 


Robert Lewandowski er kommet godt fra start denne sæson med ni mål i holdets første ti kampe. Syv af dem har været i ligaen og dermed er han kun en enkelt scoring fra at runde sit ligamål nr. 50 siden skiftet til Barca.

Det er tydeligt at Lewandowski trives med det spil som Hansi Flick ønsker at gennemføre, med direkte spil og flere bolde ind i feltet. Det har givet polakken mere at arbejde med end man så under Xavi, hvilket har udmøntet sig i flere mål.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Syv gange i La Liga har angriberen scoret denne sæson, fordelt med to mål i kampene mod Valencia og Villarreal, samt et enkelt mod Athletic Club, Valladolid og Getafe. Det bringer hans samlede antal mål i ligaen op på 49 og dermed kan nå runde 50 mål, når Barca i morgen eftermiddag møder Alavés på udebane.

De aktuelle 49 mål er scoret i 77 kampe, hvilket giver ham et gennemsnit på 0,63, hvilket ikke er langt fra Leo Messis snit i ligaen på 0,70. Havde polakken scoret blot fem mål mere, havde de to ligget helt lige.

Lewandowski har mange kampe foran sig i Barca-trøjen og dermed har han gode muligheder for at forbedre sit scoringsgennemsnit yderligere.

lewandowski4F

// Robert Lewandowski
.:FORSIDE:.