fbpx

Avis: Olmo ventes tilbage til kampen mod Sevilla

FCBARCELONA.DK - 04.10.24

 


Dani Olmo fik en forrygende start efter skiftet til Barca i sommer, men allerede i hans tredje kamp pådrog han sig en lårskade. Nu er der forlydender om, at han når at blive klar til holdets første kamp efter landskampspausen.

Dani Olmo trådte direkte ind på holdet og gjorde en forskel. Han fik sin debut mod Rayo, hvor han kom på banen i anden halvleg og fik vendt et truende nederlag til sejr. I den efterfølgende kamp mod Valladolid, var han drivkraften bag den flotte 7-0 sejr. De flotte takter fortsatte mod Girona, hvor han efter en time måtte forlade banen med en lårskade.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Dengang blev det vurderet, at der ville vente en ham en pause på 4-5 uger og det kommer tilsyneladende til at holde stik. Avisen Marca fortæller nemlig, at Olmo forventes at kunne spille mod Sevilla den 20. oktober, når holdet skal i gang igen efter den landskampspause, der indfinder sig efter weekendens kampe.

Kommer forventningerne til at holde stik, vil det være en stor styrkelse af få Olmo tilbage mod Sevilla. I de efterfølgende kampe venter nemlig Bayern München og Real Madrid, og her vil catalaneren være vigtig at have med.

olmo2F

// Dani Olmo
.:FORSIDE:.