fbpx

Barca Legends spiller El Clásico til november

FCBARCELONA.DK - 03.10.24

// El Clásico

El Clásico mellem Barca og Real Madrid kaldes med rette verdens største klubkamp. Nu er der planlagt en Clásico i Qatar, hvor det er legender fra de to ærkerivaler der tørner sammen. Kampens spilles i slutningen af november.

Barca Legends er navnet på klubbens veteranhold, der består af tidligere profiler, der stadig har lyst til at sparke til en fodbold. Det er den tidligere Barca-back Albert Ferrer der har ansvaret for holdet.

Barca Legends har spillet en række kampe gennem årerne, hovedsagligt for velgørenhed og nu er der planlagt en Clásico på Khalifa Stadium i Qatar den 28. november. Det er dagen før at FC Barcelona fylder 125 år.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Der vides endnu ikke hvem Albert Ferrer udtager til kampen, men man har tidligere set navne som Ronaldinho, Rivaldo, Puyol, Belletti, Saviola og Guily, og måske man denne gang også kan lokke Xavi og Iniesta med. Sidstnævnte har netop besluttet at stoppe karrieren i en alder af 40 år, mens Xavi som bekendt står uden job og burde have tid.

Real Madrid skal også samle et hold og selvom benene vil være slidte på begge mandskaber og tempoet lavt, vil der helt sikkert møde mange op for at følge legenderne på banen, for El Clásico vil altid være El Clásico.

ronaldinho1F

.:FORSIDE:.