fbpx
Annonce

Fem Barca-spillere overværede El Clásico i basketball

FCBARCELONA.DK - 08.04.24

 


Søndag aften var der lagt op til en højspændt El Clásico i spansk basketball, da Barca tog imod Real Madrid. Det udnyttede flere af Barca-spillerne fra fodboldholdet, som overværede en klar catalansk sejr i Palau Blaugrana.

I fodboldens verden er El Clásico mellem Barca og Real Madrid utvivlsomt verdens største klubkamp, og det samme kan siges i basketball når det gælder Europa, når de to ærkerivaler mødes. Det gjorde de søndag aften i den spanke liga, hvor catalanerne tog imod madrilenerne.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Flere af fodboldspillerne i Barca følger også med i spansk og amerikansk basketball, hvorfor det ikke kom som nogen overraskelse, at en håndfuld af dem havde fundet vej til Palau Blaugrana. Her var tale om Gavi, Pedri, João Félix, Araújo og Lewandowski, som sad sammen på tribunen og nød kampen.

Søndagens basket-opgør mellem Barca og Real Madrid endte med en sikker sejr til catalanerne på 85-79 til stor glæde for de fem fremmødte Barca-spillere, som jublede med fra tilskuerpladserne. På trods af sejren er Barca fortsat på tredjepladsen efter Real Madrid og Malaga.

Det varer ikke længe, før fodboldens El Clásico også skal spilles. Det sker som bekendt den 21. april, hvor Barca gæster Bernabeu i en måske sæsonafgørende kamp mellem de to ærkerivaler.

// El Clásico // Basketball
.:FORSIDE:.