fbpx
Annonce

Avis: Barca fastsætter mål inden El Clásico

Peter Vyff - 29.02.24

 


På trods af en afstand på otte point op til Real Madrid, nægter Barca at kaste håndklædet i ringen i La Liga. Catalanerne tror stadig på et mesterskab, især hvis det lykkes at mindske forspringet til seks point, inden El Clásico i april.

Sæsonen har langt fra udviklet sig som forventet for Barca, der får svært ved at genvinde det spanske mesterskab. Ærkerivalerne fra Real Madrid topper La Liga med otte points afstand ned til Barca, der også har naboerne fra Girona lige foran sig i stillingen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Mesterskabet synes derfor for mange tabt, men ikke for Xavi og resten af ledelsen, som fortsat har troen på sejr. Catalanerne er dog realistiske, og derfor har man ifølge avisen AS sat sig et mål for de næste fem kampe, hvis La Liga-titlen fortsat skal være indenfor rækkevidde.

Ledelsen håber på at mindske afstanden til Real Madrid med mindst to point i de næste fem ligakampe. Ærkerivalerne mødes nemlig i den efterfølgende spillerunde, hvor Barca med en sejr kan mindste afstanden til tre point, hvorefter der vil restere seks spillerunder i sæsonen.

Catalanerne har dog det sværeste kampprogram af de to i de kommende fem kampe, der byder på modstandere som Athletic Club og Atlético Madrid på udebane. Madrilenerne møder også Athletic Club, dog på hjemmebane, imens den sværeste udekamp bliver mod Valencia.

Den næste spillerunde kan dog blive afgørende, hvis Barca ikke får tre point mod Athletic Club, og Real Madrid tager sejren mod Valencia. Ledelsen har dog fortsat fuld tro på La Liga-titlen, selvom bolden helt tydeligt er på madrilenernes banehalvdel lige nu.

xavi116F

// El Clásico // La Liga
.:FORSIDE:.