fbpx
Annonce

Uændret i toppen af ligaen inden El Clásico

FCBARCELONA.DK - 14.04.24

 


Barca hentede en pligtsejr i går over Cádiz, hvor Xavi valgte at stille med et reservespækket mandskab. De tre point betyder, at afstanden op til Real Madrid stadig er på otte point, inden der spilles El Clásico på søndag.

Kort inden at Barcas spillere løb på banen i Cádiz, havde Real Madrid besejret Mallorca på udebane med 0-1, i et opgør hvor de hvide også valgt at spare flere spillere med tankerne på Champions League.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Dermed var presset øget på Xavi og hans spillere, for et pointtab mod Cádiz ville nærmest gøre et mesterskab umuligt. Det lykkedes dog at hente en smal 0-1 sejr på en flot scoring af Joao Félix.

Dermed er der status quo i toppen af ligaen, hvor Real Madrid fører med otte point. Dermed er der lagt op til et brag af en Clásico på søndag, hvor Barca enten kan skabe ny spænding i ligaen, eller Madrid reelt kan afgøre mesterskabskampen.

Barca fik skabt lidt luft ned til 3. pladsen, efter at Girona tabte med 3-1 til Atlético Madrid. Det betyder at der nu er fem point ned til 3. pladsen.

Se den aktuelle stilling her.

felix46F

// El Clásico // La Liga
.:FORSIDE:.