fbpx

Pedri er klar til sin første El Clásico i et år

Anders Lang Jensen - 14.01.24

// El Clásico // Pedri

Pedri har været ude med en muskelskade siden december, men i Supercup-semifinalen mod Osasuna kom han på banen i anden halvleg. Nu er Pedri klar til El Clásico-finalen, og det bliver første møde mod Madrid i et år.

Pedri har været hårdt ramt af muskulære skader i de seneste sæsoner, og midtbanemanden har haft en uheldig timing i forhold til de største opgør og specielt El Clásico-kampene mod Real Madrid. Søndagens Supercup-finale bliver Pedris første kamp mod Madrid i næsten præcist et år.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Faktisk var Pedris seneste kamp mod Real Madrid lige nøjagtig finalen i den spanske Super Cup sidste år, hvor Barca vandt trofæet med en 3-1-sejr. Det var den 15. januar sidste år. Her spillede Pedri en nøglerolle i finalen, og med en scoring hjalp han til at trofæet kom til Barcelona.

Sammen gentagelse er håbet, kan ske i aften, når Barca og Real Madrid igen krydser klinger i finalen i den spanske Super Cup. Forventningen er at Pedri starter inde i aftenens vigtige finale klokken 20.00, et opgør der vises på Sport Live.

pedri22

 

.:FORSIDE:.