fbpx

Video: Karol G kommer på Barca-trøjen til El Clásico

FCBARCELONA.DK - 12.04.24

// El Clásico // Karol G

Akkurat som det var tilfældet i El Clásico i efteråret, hvor Rolling Stones prydede brystet af Barcas trøje, får spillerne colombianke Karol G på brystet, når der spilles El Clásico på Santiago Bernabeu om en uges tid.

Barca har officielt meldt ud, at sponsoraftalen med Spotify endnu en gang får effekt på spillertrøjen til El Clásico. Det skabte massiv opmærksomhed, da det velkendte Rolling Stones logo prydede trøjen i oktober, hvor to medlemmer af bandet også var til stede på Estadi Olímpic til El Clásico.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Denne gang bliver Spotifys logo erstattet af Karol G, der måske ikke er så kendt på de nordlige breddegrader, men mere i spansktalende lande. Karol G er en colombiansk sangerinde, der betragtes som en af ​​de mest indflydelsesrige reggaeton- og urban popkunstnere. Hun har modtaget flere priser, herunder en Grammy, fem Latin Grammy Awards og fire Billboard Music Awards.

Karol G har sammen med Barca produceret en video, hvor trøjen præsenteres. Her medvirke Raphinha, Yamal og Lewandowski også. Se med her:.:FORSIDE:.