fbpx

Szczesny har accepteret beskeden løn i Barca

Anders Lang Jensen - 03.10.24

 


Wojciech Szczesny blev onsdag præsenteret som ny Barca-keeper som en direkte nødløsning for Marc-Andre ter Stegen efter den slemme skade. Polakken genopliver sin aktive karriere, hvor han har accepteret en beskeden løn.

Barca-ledelsen vurderede hurtigt efter Marc-Andre ter Stegens knæskade, at man skulle hente en ny målmand til truppen for at dække ind. Valget gik også hurtigt i retning af Wojciech Szczesny, der nu er præsenteret.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Den tidligere Juventus-målmand har underskrevet en kontrakt gældende for denne sæson frem til sommeren 2025. Her vil den årlige lønpakke ligge på tre millioner euro til Wojciech Szczesny for de næste ni måneder indtil juni måned. Det skriver avisen Sport.

Rent økonomisk placerer den Wojciech Szczesny i samme lag som spillere som Pau Cubarsí og den nye målmandskollega Iñaki Peña. Det er i den lave ende af truppens lønhierarki, så der har næppe været nogle udfordringer i forhandlingerne med Szczesny om at nå til enighed om lønpakken.

De tre millioner euro i årsløn er desuden væsentligt lavere end den økonomiske pakke, Wojciech Szczesny indkasserede i Juventus frem til sit kortvarige karrierestop tidligere på sommeren.

// Wojciech Szczesny
.:FORSIDE:.