fbpx

Barca nærmer sig et ultimatum for De Jong og Araújo

Anders Lang Jensen - 04.10.24

// Frenkie de Jong // Ronald Araujo

Situationen virker besynderlig for Frenkie de Jong og Ronald Araújo. De to profiler har kontraktudløb i sommeren 2026, men en forlængelse er ikke faldet i hak. Dermed nærmer Barca sig et afgørende tidspunkt om mulige salg.

Der har længe været en form for dialog mellem Barca og så baglandene for henholdsvis Frenkie de Jong og Ronald Araújo. Men et endegyldigt gennembrud er ikke kommet i drøftelserne om en kontraktforlængelse i det catalanske.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Fremtiden for Frenkie de Jong og Ronald Araújo går derfor ind i en mere usikker fase end hidtil. Barca er nået til et punkt hvor der snart skal falde en afklaring for at fastslå duoens fremtidige rolle på den længere bane. Klubben giver dermed en form for ultimatum til de to, skriver avisen Sport.

Datomæssigt forlyder det at den sportslige ledelse vil intensivere arbejdet med at sikre forlængelser omkring nytår. Lykkes det fortsat ikke vil det ændre situationen.

I stedet vil målet være at sælge Frenkie de Jong og Ronald Araújo efter sæsonen for at tjene penge og undgå at miste dem gratis ved udløb i 2026. Håbet er dog at lukke nye aftaler, for hvis de skriver under, vil De Jong og Araújo være vigtige spillere i Barca i næste mange sæsoner.

dejong8
© Imago

.:FORSIDE:.