fbpx
Annonce

Avis: De Jong afviser ikke længere at forlade Barca

Markus Johannessen - 23.04.24

// Frenkie de Jong

Frenkie de Jong, der tidligere har fået interesse fra andre klubber, er angiveligt ikke længere afvisende over for et skifte, hvis den rigtige mulighed byder sig. Barca har ligeledes brug for at generere indtægter til næste sæson. 

Efter Barcas nederlag til Real Madrid i El Clásico, som med stor sandsynlighed afgjorde LaLiga, begynder rygterne om transfervinduet at intensiveres, da slutningen af sæsonen nærmer sig. Den catalanske klub forventes som sædvanligt at være en af hovedaktørerne på transfertmarkedet, men hvis der skal købes, skal der først sælges. 

Den 26-årige midtbanespiller, hvis kontrakt løber indtil 2026, har indtil videre kategorisk afvist ethvert tilbud om at spille på en ny adresse og gjort det klart, at hans hensigt er at opfylde sin kontrakt og blive i Barcelona i flere år.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge den catalanske avis Sport, har dette standpunkt dog rykket sig for den hollandske landsholdsspiller, der efter sigende ikke længere er utilbøjelig til at forlade Barca, hvis han modtager et interessant tilbud andetsteds fra.

Dette bakkes op af transferjournalisten Fabrizio Romano og hans nyhedsbrev 'Daily Briefing', der melder, at Barca også ser salget af Frenkie de Jong som en mulighed. Den sportslige ledelse har angiveligt allerede sat et prisskilt på hollænderen på 70 millioner euro, hvilket stemmer overens med hans markedsværdi. 

Bayern München, der også er interesseret i Ronald Araújo, er angiveligt en af de klubber, som har Frenkie de Jong på radaren. PSG blev også for nyligt nævnt i denne sammenhæng, men har ifølge avisen Sport trukket sig tilbage. 

Hollænderen pådrog sig desværre endnu en skade i anklen og måtte forlade El Clásico og han forventes at være ude resten af sæsonen. Dermed er der reelt en mulighed for, at han har spillet sin sidste kamp i Barca-trøjen, hvis et skifte bliver aktuelt.

dejong54F

 

.:FORSIDE:.