fbpx

Stem: Skal Barca sælge De Jong for 100 mio. euro?

FCBARCELONA.DK - 10.02.24

// Frenkie de Jong

I denne uge opstod der rygter om Frenkie de Jong og at han angiveligt overvejer sin fremtid i Barca. Hollænderen skulle være klar til at lytte på tilbud og det efterlader Barca med spørgsmålet om man bør sælge midtbanespilleren.

Frenkie de Jong har gennem de seneste år været en af de bærende spillere på Barca-mandskabet og derfor kom det også som lidt af et chok, da journalisten Lluís Canut fra avisen Mundo Deportivo forleden kunne afsløre, at De Jong angiveligt overvejer at lytte til tilbud fra andre klubber til sommer.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


De Jong er uden tvivl en af de spillere, som Barca vil kunne få flest penge for ved et salg. Der tales om en pris på omkring 100 millioner euro for hollænderen, hvis nogle af de store europæiske klubber skal købe ham. Derudover er det ingen hemmelighed, at De Jong i øjeblikket tjener en voldsom høj løn, som blev godkendt af den tidligere præsident Bartomeu, og at hollænderen indtil videre har afvist at gå ned i løn.

Dermed opstår spørgsmålet, om Barca bør sælge Frenkie de Jong til sommer for omkring 100 millioner euro og spare hans gigantiske løn, eller om hollænderen er for vigtig til at lade forlade klubben.

Deltag i afstemningen herunder.

Afstemning: Skal Barca sælge De Jong for 100 mio. euro?


.:FORSIDE:.