fbpx

Avis: Barca har tilbudt De Jong en forlængelse

FCBARCELONA.DK - 11.02.24

// Frenkie de Jong

Der spekuleres i om De Jong kunne finde på at forlade Barca til sommer og måske klubbens sportslige ledelse frygter et skifte, for de har angivelig tilbudt hollænderen en forlængelse for tre måneder siden, uden at have fået svar.

Sommeren 2022 var Barca klar til at sælge Frenkie de Jong til Manchester United, men hollænderen ville ikke væk fra klubben, som han altid har været fan af. Nu er rollerne måske byttet om, for der er rygter om, at De Jong overvejer et skifte på grund af de skuffende resultater i hans tid i klubben, specielt i Champions League.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Barcas sportslige ledelse ønsker ikke længere at skille sig af med hollænderen og nu fortæller avisen Mundo Deportivo, at de for tre måneder siden har givet et tilbud om forlængelse af hans kontrakt, der står til udløb i 2026.

De Jong har dog ikke svaret på tilbuddet endnu og det kan være et signal om, at han lige vil se, hvordan sæsonen forløber - og om han tror på, at klubben i den nærmeste fremtid kan gøre sig gældende i Champions League.

Avisen fortæller også, at hvis De Jong ikke viser sig villig til at tale forlængelse, kan det blive aktuelt med et salg til sommer, så Barca kan få den højest mulige pris for ham..:FORSIDE:.