fbpx

Journalist: De Jong er klar til at lytte på tilbud

Simon Arun Vrábel - 09.02.24

// Frenkie de Jong

Frenkie de Jong har været Barca-fan siden barnsben, men den blonde hollænder er angiveligt begyndt at overveje mulighederne for en fremtid andetsteds, hvor han kan finde flere titler, og især Champions League er et trofæ han sulter efter.

Som en af holdets bedst betalte spillere, har der i de senere transfervinduer været adskillige rygter som sendte Frenkie de Jong væk fra Camp Nou, og nu forlyder det, at hollænderen for første gang overvejer en fremtid uden blaugrana.

På trods af vedvarende rygter forrige sommer om at sælge den 26-årige Frenkie de Jong til Manchester United, så fastholdt den hollandske midtbanespiller, at han ikke ville væk fra Barca, som han har været fan af, siden han var barn.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Både denne og sidste sæsons beskedne pointhøst og især problemerne i Champions League, har dog nu fået De Jong til at overveje sine muligheder. Det fortæller journalisten Lluís Canut fra Mundo Deportivo til tv-kanalen Esport3.

’Det er ikke fordi, at De Jong har givet grønt lys, og ønsker at forlade klubben, men han udelukker ikke længere muligheden’, indleder Canut.

’Hvor han førhen kategorisk afviste muligheden, så skulle han nu være klar til at lytte på tilbud, hvis de måtte komme. De Jong er ikke tilfreds med antallet af titler, som han har vundet siden sit skifte, og derfor kunne et sommerskifte pludselig blive en realitet’, forklarer Canut under tv-programmet Onze.

Især Barcas præstationer i Champions League og den manglende udsigt til at kunne vinde titlen i den nærmeste fremtid, skulle have fået hollænderen til at genoverveje sin situation i Barca. Siden De Jong ankom til Barca i 2019, er det blevet til en enkelt ligatitel, en spansk supercup og et Copa del Rey-trofæ
.



.:FORSIDE:.