fbpx

Barcas angreb overgår den historiske MSN-trio

FCBARCELONA.DK - 04.10.24

// Robert Lewandowski // Raphinha // Lamine Yamal

Barca har scoret mange mål i denne sæsons start på La Liga og kigger man på angrebet med Lewandowski, Yamal og Raphinha, har de tre spillere scoret flere mål en den legendariske MSN-trio med Messi, Neymar og Suárez.

MSN-trioen blev udråbt til verdens bedste angreb, da Messi, Neymar og Suárez henrykkede fodboldverden med flot spil og mange mål, men ser man på La Ligas første otte runder, overgås de af Barcas nuværende angreb med Lewandowski, Yamal og Raphinha. Det fortæller avisen Sport i en artikel.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


I alt 16 mål har de tre angribere scoret i ligaens første otte kampe, fordelt med syv til Lewandowski, fem til Raphinha og fire til Lamine Yamal.

På intet tidspunkt har MSN-trioen lagt så godt fra land som det nuværende Barca-angreb. To gange, i sæsonerne 2015/16 og 2016/17, nåede de tre spillere tilsammen at score 15 mål.

De aktuelle 16 mål fra Lewandowski, Yamal og Raphinha er dog ingen rekord, for i sæsonen 2014/15 scorede Messi, Neymar og Sandro 17 mål til sammen i de første otte runder. Den var den sæson hvor Luis Suárez kom til klubben, men havde karantæne i starten grundet hans historiske bid i skulderen på Chiellini ved VM.

msn1F

.:FORSIDE:.