fbpx

Lewandowski: 'Vi ved hvordan vi skal besejre Madrid'

FCBARCELONA.DK - 21.04.24

// El Clásico // Robert Lewandowski

I aften skal Barca forsøge at holde sig inde i mesterskabskampen, når de møder Real Madrid i El Clásico, et opgør der spilles i den spanske hovedstad. Robert Lewandowski er overbevist om, at det kan blive til en sejr.

'Vi ved hvordan vi skal besejre Real Madrid. Vi kender dem og har analyseret de fejl vi begik sidste gang vi mødte dem. Vi ved, at hvis vi får minimeret deres styrker, kan vi besejre dem på Santiago Bernabeu' udtalte han i går ifølge avisen Sport.

Artiklen fortsætter under annoncen


Han mener, at Madrids kamp mod Manchester City, kan få indflydelse på resultatet i El Clásico. 'Euforien over klassifikationen mod Manchester City kan gøre, at Real Madrid ikke er i mental balance til El Clásico' fortsatte han og fremhævede også det fysiske aspekt efter midtugens kampe i Champions League.

'Vi spillede ganske vist 70 minutter i undertal, men vi har haft en dag mere at lade op i. De spillede 120 minutter og skulle også ud i straffespark og en rejse hjem. De var nok først hjemme i Madrid efter klokken fem om morgen' afsluttede Lewandowski.

Om Lewandowski får ret i sine formodninger, får man svar på aften, hvor kampen fløjtes i gang kl. 21.00. Den kan ses på TV2 Sport X.

lewandowski89F

.:FORSIDE:.