fbpx
Annonce

Girona er nu Cataloniens bedste fodboldhold

FCBARCELONA.DK - 05.05.24

 


Barca oplevede en massiv nedtur i går i udekampen mod Girona, der for anden gang denne sæson vandt over Xavis mandskab med 4-2. Samtidig overhalede de Barca i tabellen og tog den eftertragede andenplads.

Det er rigtig mange år siden, at Barca sidst måtte se et andet catalansk hold slutte foran sig i La Liga, men det er der en reel risiko for sker denne sæson. Med fire runder tilbage må Barca tage til takke med en tredjeplads, ét point efter Girona.

Artiklen fortsætter under annoncen


Girona har ikke et skræmmende program tilbage, så det er ikke usandsynligt, at de kan fastholde andenpladsen og det vil være skidt for Barca, for så går de glip af deltagelsen i næste sæsons Suoercup, hvor der både er et trofæ og mange penge på spil.

Girona kan med god ret kalde sig det bedste hold i Catalonien lige nu, for når man vinder to gange med 4-2 over Barca og samtidig ligger foran i tabellen, er der ingen tvivl om styrkeforholdet.

Det er noget af en sensation som Girona er i gang med at skabe. De har kun spillet fire sæsoner i La Liga og de er aldrig sluttet bedre end en 10. plads. Med sejren i går kvalificerede de sig definitivt til Champions League og det er første gang, at de skal ud i Europa.

Nu må Barca krydse fingre for, at Girona smider point i de næste fire kampe, så andenpladsen kan tages tilbage.

girona5F

// La Liga // Girona
.:FORSIDE:.