fbpx

Xavi: 'Vi tabte på grund af nogle graverende fejl'

FCBARCELONA.DK - 04.05.24

 


Det var en meget alvorlig Xavi Hernández der mødte pressen efter 4-2 nederlaget til Girona. Han ærgrede sig over, at holdet havde tabt en kamp, som de tilsyneladende havde fuld kontrol over.

'Sandheden er, at vi tabte kontrollen med kampen på grund af nogle graverende fejl. Det sker stadig for os. Vi kunne have afgjort kampen, men i stedet forærede vi den væk. Der er mange ting der skal ændres til næste sæson. Jeg er både trist og skuffet' indledte han.

'Vi spillede brilliant indtil det 60. minut, men sådan har det været i store dele af sæsonen. Vores manglende effektivitet har kostet dyrt. Vi kom nemt frem til chancer, men vi var ikke effektive nok. Derefter fulgte vores store fejl, som ikke må begås af spillere på dette niveau og i denne klub. Jeg har følelsen af, at vi forærer kampene væk og så er det svært at spille med' fortsatte han.

Her er hvad Xavi også sagde:

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca sendt ned på tredjepladsen:
'Vi ønsker at tage andenpladsen. Vi vil kæmpe til det sidste og vinde de sidste fire kampe, men andenpladsen afhænger ikke længere af os selv'.

Får nederlaget Xavi til at overveje sin fremtid:
'Min fremtid er ikke til debat, men der er meget der skal ændres til næste sæson'.

Holdet begår mange fejl:
'Det er en situation der kan rettes, for det er et mentalt tema. Vi forbereder vores kampe godt, men vores fejl har præget sæsonen. I de sidste 20 minutter i dag spillede vi ikke på det niveau, som det kræves af Barca. Vi skal have minimeret vores fejl'.

Girona er nu klar til Champions League:
'Vi skal ønske dem tillykke, for de spiller rigtig flot fodbold'.

Forstærkninger til næste sæson:
'Når sæsonen slutter taler vi sammen om hvad vi ønsker og hvad der er muligt'.

Gironas sejr afgjorde mesterskabet til Real Madrids fordel:
'Jeg ønsker Real Madrid tillykke, for det er dem der har samlet flest point'.

Xavi151F

// Xavi // Girona
.:FORSIDE:.