fbpx
Annonce

Lewandowski jagter CL-mål nummer 100

Markus Johannessen - 08.04.24

// Robert Lewandowski

Robert Lewandowskis målstatistik i Champions League ligger på et historisk niveau og forhåbentligt lykkes det polakken at bygge videre på sin flotte statistik, når Barca og PSG skal kæmpe om en plads i turneringens semifinale. 

Den 35-årige angriber er den aktive spiller i Europa med flest Champions League scoringer i verden og faktisk er han den tredjebedste målscorer nogensinde i turneringen med 94 mål i 118 kampe, kun overgået af Cristiano Ronaldo med 140 mål i 183 kampe og Messi med 129 mål i 163 kampe. 

Artiklen fortsætter under annoncen


Således er Lewandowski blot seks mål fra at tilslutte sig den fornemme klub af spillere med 100 mål på kontoen i Champions League, som indtil videre kun består af de to ikoniske Champions League-koryfæer Messi og Ronaldo.

I ottendedelsfinalerne mod Napoli viste den polske landsholdsspiller igen, at han er en af de farligste målmagere i europæisk fodbold, da han blev afgørende for Barcas avancement i turneringen med to mål over begge kampe.

Nu gælder det om fortsat at finde netmaskerne og placere Barca blandt de fire bedste klubber i Europa når catalanerne igen møder de franske rivaler på Parc des Princes i Paris på onsdag og senere Estadi Olímpic Lluís Companys i Barcelona i returkampen den 16. april.

.:FORSIDE:.