fbpx
Annonce

Lewandowski benægtede problemer med Xavi

Peter Vyff - 09.11.23

// Robert Lewandowski

Robert Lewandowski er kommet en smule i modvind på det seneste, Lligesom der er blevet spekuleret i, at forholdet til Xavi ikke er optimalt. Det afviste stjerneangriberen dog, da han gav interview til en polsk tv.

Landsholdsangriberen Robert Lewandowski har fået en del kritik, selvom han netop kun lige er vendt tilbage fra en skade. Den tidligere Bayern-spiller har dog haft ekstremt svært ved at finde målet, samt har han ikke skabt noget på egen hånd, som han tidligere har formået.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg har det helt ærligt meget bedre fysisk end tidligere, men det var svært at spille mod et hold som Shakhtar, fordi de forsvarede sig godt, og gjorde det svært for os at komme ind i feltet. Det er ikke altid let at komme tilbage efter en skade, men jeg er opsat på at hjælpe holdet' sagde han til tv-kanalen Polsat Sport.

Angriberen så også ekstremt besværet ud mod ukrainerne, hvor han ikke registrerede et eneste skud på mål. Lewandowski forsikrede dog i interviewet om, at han fortsat er i god form, og at han føler sig komfortabel og klar til de udfordringer, som venter forude.

'Jeg har selvtillid, og jeg føler mig ekstremt tilpas med at spille helt i front. Det er nemt for mig at bevæge mig rundt, og forsøge at score mål, når chancen byder sig. Men som hold er vi nødt til at arbejde på, hvordan vi bringer os i en situation, hvor vi bliver farligere i angrebet, og dominerer vores modstander' kom det fra den polske veteran.

Lewandowski kom til sidst også ind på rygterne omkring det dårlige forhold til Xavi, som blussede op efter en video, hvor angriberen tilsyneladende ikke gad at hilse på cheftræneren efter kampen.

'Jeg ved ikke engang, hvilken situation folk hentyder til. Der er intet imellem os, og alt er en overdrivelse. Da jeg forlod banen, gav jeg hånden til Xavi. Jeg har ingen anelse om, hvordan situationen er dukket op i medierne. Det er noget jeg har gået glip af' understregede angriberen.



.:FORSIDE:.