fbpx

Avis: Barca overvejer at leje Ansu Fati ud til januar

Markus Johannessen - 05.10.24

 


Ansu Fati har kun spillet 28 minutter i denne sæson og har brug for flere minutter på banen, for at genvinde sit topniveau. Der er dog flere angribere foran ham i køen i Flicks trup, og derfor overvejer Barca, at lade ham udleje igen. 

Hansi Flick havde håbet på at bringe Ansu tilbage i topform, men en skade i opstarten af sæsonen blev et tilbageslag for hans muligheder. Det ser nu svært ud for den 21-årige angriber at få spilletid, og ledelsen mener angiveligt, at den bedste løsning kunne være at finde en klub til januar, hvor han kan få minutter og genoprette sin form.

Lige nu er Ansu Fati den bagerste angriber i køen og har haft en meget begrænset rolle. Han har kun spillet 28 minutter på tværs af alle turneringer, og med det hårde program, der ligger Barca i vente, ser det ikke ud til, at hans situation vil ændre sig meget.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Han føler sig fysisk godt tilpas, hvilket Hansi Flick også har understreget, og vil gerne bidrage, men det ser svært ud i Barca lige nu. Der er allerede planlagt et møde med hans agent, Jorge Mendes, for at finde en løsning, og ifølge avisen Sport, peger pilen mod, at løsningen er en ny destination til den unge angriber. 

Nogle spanske klubber meldes interesserede i at leje ham, men det vil være op til Fati selv, hvor han skal spille, hvis han ender med at forlade den catalanske hovedstad endnu engang. Klubben vil vente til november med at træffe en endelig beslutning, hvor både sportslige og økonomiske aspekter vil blive taget i betragtning.

Avisen Sport beretter, at Flick vil forsøge at give Ansu minutter, når det er muligt, men hans situation er udfordrende og skaber bekymring hos alle parter. Målet er at sikre, at Ansu kan få spilleglæden tilbage ved at få mere spilletid og præstere på sit højeste.

fati7F
© Imago

// Ansu Fati
.:FORSIDE:.