fbpx
Annonce

Avis: Ansu Fati kan vende hjem til sin barndomsklub

Markus Johannessen - 10.04.24

 


Ansu Fati ved allerede, at han ikke fortsætter i Brighton når hans lejeaftale udløber og det skulle også være besluttet, at han ikke har en plads i Barcas projekt for næste sæson. Nu banker en af hans første klubber angiveligt på døren.

Den oprindelige idé var et permanent salg af angriberen, men hans begrænsede præstation i Premier League på grund af fysiske skavanker, gør det svært for Barca at lykkes med en handel. Derfor vil man søge endnu en lejeaftale til næste sæson.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Den catalanske avis Sport har tidligere nævnt Sevilla og Valencia som mulige destinationer, og nu bekræfter avisen AS, at Sevilla vil gøre alt for at hente angriberen tilbage, hvis alle parter kan blive enige om en fornuftig lejekontrakt. 

Ansu Fati spillede for Sevillas ungdomshold for omtrent 12 år siden, før han rykkede til Barcas akademi. I Barca ser man positivt på muligheden for, at Ansu Fati vender tilbage til Sevilla, så længe han får en fremtrædende rolle. Ledelsen mener, at en udlejning i ligaen kunne øge hans værdi, hvis han får tilstrækkeligt med spilletid og gør det godt. Sevilla kan være det ideelle sted, da han kender til omgivelserne og han vil være tæt på sin familie. 

For at operationen skal lykkes, skal alle bidrage. Barca må påtage sig en del af lønnen, Sevilla skal yde en indsats, og den 21-årige angriber skal acceptere en lavere løn. Ifølge avisen Sport, er dette for nuværende den mest plausible mulighed for Ansu Fati. Dog har hans agent, Jorge Mendes, også et es i ærmet i Portugal, hvor nogle klubber i Champions League-regi er interesserede.

fati38F

 

// Ansu Fati
.:FORSIDE:.