fbpx
Annonce

Ansu Fati sættes i forbindelse med Wolverhampton

Peter Vyff - 12.04.24

// Ansu Fati

Barca overvejer tilsyneladende at tage afsked med Ansu Fati, der er udlånt til Brighton i denne sæson. Catalaneren sættes i forbindelse med et skifte til Wolverhampton, hvilket til dels skyldes hans agent Jorge Mendes.

Fortællingen om Ansu Fati har de sidste par sæsoner været ganske nedadgående, eftersom den tidligere Messi-arvtager har fået en stor del af hans karriere ødelagt af skader. Stortalentet er derfor havnet hos Brighton, hvor Barca havde håbet, at han kunne genfinde sin storform, og dermed gøre sig gældende hos catalanerne fra næste sæson.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Kantspilleren er dog igen rendt ind i skader, og han har efterfølgende haft svært ved at finde vej til Brightons startopstilling. Den 21-årige Fati er tilmed blevet offentligt irettesat af cheftræneren Roberto de Zerbi, der har kritiseret hans indsats til træning, og har brugt det som begrundelse for den manglende spilletid hos englænderne.

De mange skader og den dårlige form har nu også fået Barca til at overveje en afsked med Fati, der stadig kan indbringe en stor del penge på transfermarkedet. Catalaneren er tidligere blevet sat i forbindelse med Valencia og Sevilla, men ingen af klubberne har dog råd til at matche hans nuværende løn hos de spanske mestre.

Interessen for Fati rækker dog også ud over La Liga, og ifølge avisen Sport er han også et varmt emne hos Wolverhampton. Det skyldes især stortalentets agent, Jorge Mendes, der har en enorm indflydelse hos englænderne, og som også havde stor andel i handlerne med Adama Traoré, Francisco Trincão og Nélson Semedo.

Et skifte til Wolves virker derfor ganske sandsynligt, men i sidste ende kommer det til at afhænge af prisen, og om Fati finder muligheden tiltrækkende.

fati37F

.:FORSIDE:.