fbpx

Avis: Vitor Roques form i Real Betis vækker bekymring

Markus Johannessen - 06.10.24

 


I Barca håber man på, at Vitor Roque i Betis gradvist vil indfri de store forventninger, der er til ham. Hans seneste præstationer skaber dog tvivl i den andalusiske klub og bekymringen stiger hos catalanerne. 

Ifølge avisen Sport, falder der kritik i Real Betis over Vitor Roques manglende målfarlighed. Cheftræner Manuel Pellegrini overvejer angiveligt at bænke ham i det vigtige derby mod Sevilla, hvilket ville være et hårdt slag for angriberen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Vitor Roque valgte Betis trods flere andre tilbud. Han blev overbevist af løfter om at få en central rolle på holdet, selvom han næsten ikke havde fået spilletid i Barca. I starten spillede han meget og scorede et mål mod Leganés, men siden har han ikke fundet netmaskerne, og hans seneste præstationer har været skuffende.

Barcas ledelse ville helst have solgt Vitor Roque denne sommer for at få deres investering tilbage, da lejeaftaler kan være risikable. Hvis han ikke slår igennem i Betis, kan hans værdi falde betydeligt, hvilket er en reel bekymring for catalanerne, der begynder at se aftalen som en potentiel fiasko.

Lejeaftalen løber i én sæson med mulighed for forlængelse, og Barca håber stadig, at den 19-årige brasilianer vil vise sit fulde potentiale i Betis, så han bliver et attraktivt emne på transfermarkedet. Hvis Real Betis mister tilliden til ham, vil situationen blive meget kompliceret.

De to klubber er i løbende dialog med hinanden, men indtil videre kan catalanerne ikke gøre meget andet end at håbe på, at Roques spilletid ikke falder drastisk.

roque2F

// Vitor Roque
.:FORSIDE:.