fbpx

Dani Olmo: 'Jeg kender min fremtid før EM-finalen'

Markus Johannessen - 04.07.24

// Dani Olmo

Dani Olmo er en af de profiler, som står højt på Barcas ønskeliste over forstærkninger til offensiven. Hans prisskilt er dog lidt af en udfordring og catalanerne skal operere hurtigt, hvis transferen skal realiseres. 

Det gamle La Masia-talent længes angiveligt efter at vende tilbage til sin barndomsklub efter fem sæsoner i Leipzig, og Barcas ledelse har også længe vist interesse for den 28-årige Bundesligaspiller. 

Dani Olmo har ikke selv direkte ytret, hvordan hans situation ser ud efter sommer, men han har givet nogle hints til diverse medier i nogle korte interviews efter EM-kampene. Blandt andet fik avisen Marca en snak med den catalanske angriber for at komme nærmere, hvad der skal ske efter EM-turneringen. 

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg håber, at jeg kan fejre en guldmedalje med holdkammeraterne, og derefter må vi se, hvad der sker. Alle ved, hvad der står i min kontrakt. Lige nu er jeg her med landsholdet, glad, tilfreds og forsøger at nyde oplevelsen fuldt ud. Hvad der skal ske i forhold til klub, vil vi se' udtalte den spanske landsholdsspiller, som også gav nogenlunde samme kryptiske svar til avisen Sport. 

'Lige nu kan jeg ikke sige noget, men jeg ved, at min fremtid allerede vil være på plads inden EM-finalen den 14. juli' lød svaret til den catalanske avis. 

Det, Dani Olmo refererer til i begge interviews, er at han har en udløbsdato på sin frikøbsklausul. Lige nu ligger hans frikøbsklausul på 60 millioner euro, hvilket i forvejen er en stor mundfuld for Barca. Allerede den 15. juli, vil denne frikøbsklausul være udløbet, og derefter er der risiko for, at prisen skrues markant op.

Der er flere bejlere om Leipzigs angriber, hvorfor Bundesligaklubben har muligheden for at gøre brug af denne intense forhandlingsstrategi. Spørgsmålet er dog om det nuværende beløb samt den korte tidsfrist mindsker Barcas interesse for Dani Olmo, da den sportslige ledelse også har andre navne på ønskelisten. 

.:FORSIDE:.