fbpx

Nu vil Gündogan overveje sin landsholdsfremtid

Anders Lang Jensen - 07.07.24

// Ilkay Gundogan

Spanien og kvartfinalen blev endestationen for EM-værtsnationen Tyskland. Holdets anfører, og Barca-profilen, Ilkay Gündogan, kan have spillet sin sidste landskamp, og det er en beslutning, som han vil overveje de næste dage.

’Jeg kan ikke sige noget om min fremtid på landsholdet så kort efter kampen. Jeg får brug for et par dage til at tænke mere over det. Derefter vil jeg træffe en beslutning’, forklarede 33-årige Gündogan efter nederlaget til Spanien fredag aften ifølge tyske Sky Sports.

Artiklen fortsætter under annoncen


Tyskernes landstræner, Julian Nagelsmann, har ikke fået et klart svar fra Barca-profilen angående fremtiden på landsholdet.

’Jeg har ikke fået nogle signaler fra Gündogan, om han stopper eller ej. Han er en stille leder, som ikke holder de store taler, men han er meget erfaren. Så selvfølgelig vil jeg være glad, hvis han fortsætter på landsholdet’, lød det fra Nagelsmann til Sky Sports.

Rygterne om en række rutinerede tyskeres stop på landsholdet har floreret længe. Sammen med spillerne Manuel Neuer, Thomas Müller og Toni Kroos har spekulationerne været, at de stopper på det tyske landshold efter EM-slutrunden denne sommer.

gundogan61

 

.:FORSIDE:.