fbpx

Skadesramt midtbane kan udskyde Romeus klubskifte

Anders Lang Jensen - 07.07.24

// Oriol Romeu

Det ligner en kendsgerning, at Oriol Romeu forlader Barca denne sommer. Den første sæson var ikke som håbet, og Romeu har svært ved at overbevise i Barca. Et skifte giver mening for alle, men mange skader kan udskyde planerne.

Økonomisk er det i Barcas interesse at komme af med Oriol Romeu, der efterhånden har vist sig som en lidt overflødig spiller i truppen i den forgangne sæson. Spilletiden var sparsom, og kvalitetsmæssigt kan der sættes spørgsmålstegn ved Romeus niveau sammenlignet med holdkammeraternes.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er absolut forventningen, at parterne skilles denne sommer, men et endegyldigt skifte kan meget vel først blive en realitet sent i sommerens transfervindue. Lige nu har Barca nemlig flere skader på midtbanen i form af Pedri, Frenkie de Jong og Gavi.

Ifølge avisen Marca betyder det, at Oriol Romeus forventede exit fra Barca bliver udskudt til senere i transfervinduet. På den måde helgarderer Barca sig i forhold til truppens centrale midtbanespillere frem mod første ligakamp i den nye sæson, der åbner 17. august mod Valencia.

Når Pedri og De Jong er tilbage i løbet af sommeren, kan det åbne for at Romeu endegyldigt forlader det catalanske. Det samme vil en potentiel ny spiller til midtbanen åbne op for, såfremt Barca henter sådan en tilgang.

romeu10

 

.:FORSIDE:.