fbpx

Oriol Romeu fortsat på vej tilbage til Girona

Peter Vyff - 28.05.24

// Oriol Romeu

Barca hentede før denne sæson Oriol Romeu hos Girona, men skiftet har dog ikke vist sig som en succes. Catalaneren forventes derfor at forlade klubben til sommer, og et returskifte til Girona er angiveligt tæt undervejs.

Ledelsen brugte sidste år lang tid på at finde en erstatning for Sergio Busquets, der i løbet af foråret meldte sin afsked med Barca. Den økonomiske situation betød dog, at det ikke var muligt at hente en kvalitetserstatning på transfermarkedet, og i stedet endte man op med at hente Oriol Romeu hos Girona.

Den tidligere Chelsea-spiller har dog aldrig formået at sætte sit fodaftryk hos Barca, selvom Xavi i starten sæsonen brugte lang tid på at køre ham ind på holdet. Men efter en række dårlige præstationer i Champions League og mod Real Madrid, blev Romeu placeret på bænken, og det er ikke blevet til meget spilletid efterfølgende.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne er derfor også klar til at tage afsked med den stærke midtbanespiller, som ingen fremtid har under Hansi Flick, der forventes at overtage trænersædet efter Xavi. Den 32-årige Romeu har dog ifølge avisen Mundo Deportivo nærmest allerede fremtiden på plads, da han med stor sandsynlighed vender retur til Girona.

Denne sæsons overraskelse i La Liga, og deres træner Michel, har hele tiden fastholdt deres ønske om at hente midtbanespilleren tilbage til holdet, og det ser nu ud til at lykkes. Girona betaler angiveligt tre mio. euro for Romeu, hvilket er tæt på den samme pris som Barca betalte sidste sommer.

Romeu er højt agtet hos Girona på grund af hans store erfaring og professionalisme, der kan vise sig guld værd i næste sæson, hvor miniputterne skal spille Champions League. Den påståede handel virker derfor til at være en god aftale for alle parter, og forhåbentlig kan skiftet snart blive en realitet.

.:FORSIDE:.