fbpx

Valles frikøbsklausul skaber nu også bekymring

Peter Vyff - 03.07.24

 


Barca mistede forleden Marc Guiu, der skiftede til Chelsea, som indløste hans frikøbsklausul på seks mio. euro. Catalanerne frygter nu også for at miste Álex Valle, der kan købes for kun tre mio. euro, hvis der ikke reageres inden den 1. august.

Álex Valle er én af mange Barca-spillere, der er vendt tilbage til Catalonien efter en sæson på udleje. Stortalentet har været udlånt til Levante i det forgangne års tid, hvor han har imponeret og været fast mand på andendivisionsholdet, der endte på en ottendeplads.

Catalanerne har derfor også store forhåbninger til den 20-årige forsvarsspiller, men ledelsen er ifølge avisen Mundo Deportivo blevet en smule usikre på hans fremtid. Det skyldes Valles frikøbsklausul, der på nuværende tidspunkt er på otte mio. euro.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ledelsen har dog angiveligt mulighed for at hæve den til 30 mio. euro, hvis Valles kontrakt forlænges via en klausul, der betyder, at hans løn samtidig stiger til én mio. euro årligt. Men lykkes det ikke at aktivere kontraktforlængelsen inden den 1. august, falder hans frikøbsklausul til kun tre mio. euro.

Barca kan dermed stå i en situation, hvor man kan miste endnu et talent til en alt for lav pris. Flere spanske klubber har allerede haft snøren ude efter Valle, og ledelsen kan derfor blive nødsaget til at træde varsomt, hvis ikke man skal risikere at tabe ham på gulvet.

Stortalentet har dog angiveligt intet ønske om at forlade Barca, hvor hans situation ser god ud, da Hansi Flick kun råder også Alejandro Balde og ham på venstre back. Valle har derfor gode muligheder for at vise sig frem i holdets pre-season, og forhåbentlig kan han nærme sig et gennembrud i den kommende sæson.

// Alex Valle
.:FORSIDE:.