fbpx

Storkamp i aften ved EM med flere Barca-spillere

FCBARCELONA.DK - 05.07.24

 


Der er lagt op til et brag af en kvartfinale i aften, når to af favoritterne til EM-titlen tørner sammen. Der er tale om Spanien og Tyskland og opgøret involverer hele seks Barca-spillere, hvoraf halvdelen får hovedroller.

Både Spanien og Tyskland er spået gode muligheder for at tage EM-titlen, men et af mandskaberne må rejse hjem allerede efter kvartfinalerne, så der står utroligt meget på spil i aftenens opgør i Stuttgart.

Artiklen fortsætter under annoncen


Set med med Barca-briller bliver kampen ikke mindre spændende af, at klubben er repræsenteret på begge hold, nemlig med Gündogan og Ter Stegen hos tyskerne samt Pedri, Yamal, Fermin og Torres hos Spanien.

Her er det givet, at Gündogan starter inde for Tyskland, mens Pedri og Yamal er lige så sikre startere hos spanierne. Ter Stegen kommer kun i kamp hvis Manuel Neuer bliver skadet, mens der er gode chancer for en indskiftning af Torres. Derimod bliver det næppe til spilletid til Fermín López, der ikke har fået mange minutter ved EM.

Uanset udfaldet af aftenens kamp, får de involverede Barca-spillere noget at snakke om, når de møder ind til træningen i Barcelona efter ferien. Opgøres spilles kl. 18.00 og kan ses på TV2.

gundogan60F

// Ter Stegen // Ferran Torres // Pedri // Lamine Yamal // Ilkay Gundogan // Fermin Lopez
.:FORSIDE:.