fbpx

Tilbud: Oplev Barca i La Liga til fantastiske priser

FCBARCELONA.DK - 04.07.24

© Getty Images
// LA Travel

Den nye sæson står lige for døren og her er der som altid store forhåbninger til Barca i kampen om den spanske La Liga. Nu kan du sikre dig en plads til en af Barcas hjemmekampe i ligaen til fantastiske priser.

Der bliver tale om en særdeles spændende sæson for Barcas vedkommende, som med den nye træner Hansi Flick i spidsen og med en snart genoprettet økonomi, som tillader spillerkøb i sommerens transfervindue, skal forsøge at generobre den spanske ligatitel.

Nu er det muligt at sikre sig en plads på stadion til en af Barcas hjemmekampe i ligaen. Det er som altid hos Danmarks førende udbyder af fodboldrejser, LA Travel, at man er klar med fantastisk lave priser til kampene i Barcelona. Med i deres pakke får man billet til kampen og to overnatninger på hotel i Barcelona med morgenmad.

Se priserne herunder:

FC Barcelona vs Athletic Bilbao
24. august - 26. august                         
Pris: 2195 kr.

FC Barcelona vs Valladolid 
31. august - 2. september     
Pris: 1795 kr.

FC Barcelona vs Getafe
24. september - 26. september
Pris. 1895 kr.
 
FC Barcelona vs Sevilla 
19. oktober - 21. oktober
Pris: 2195 kr.

FC Barcelona vs Espanyol                            
2. november - 4. november
Pris: 1995 kr.

FC Barcelona vs Las Palmas
30. november - 2. december
Pris: 1595 kr.

Udover overstående priser kommer en flybillet til Barcelona, som man selv skal bestille særskilt, og den kan lige nu fås til særdeles lave priser og til under 1000 kr. tur/retur.

Er man interesseret i overstående, så udfyld formularen herunder og du vil blive kontaktet af LA Travel. De kan svare på spørgsmål og hjælpe med at sammensætte den perfekte tur. De kan også kontaktes på info@latravel.dk

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

.:FORSIDE:.