fbpx

Der er tavshed omkring Frenkie de Jongs tilstand

FCBARCELONA.DK - 03.07.24

// Frenkie de Jong

Frenkie de Jong måtte i sidste øjeblik melde afbud til EM grundet den ankelskade, der holdt ham ude i sæsonens sidste måneds tid. Der er intet nyt om hans tilstand og spørgsmålet er, hvornår han møder frem til træning.

Det er helt sikkert med blandede følelser, at Frenkie de Jong følger Hollands vej ved EM, for på den ene side må han være maksimalt frustreret over ikke at være med, på den anden glæder han sig over, at holdet er klar til kvartfinalen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Frenkie de Jong er en bærende spiller på det hollanske landshold, men savnet af ham har ikke været mærkbart, da andre er trådt til og løst opgaverne på midten.

De Jong var tæt på at blive helt klar af sine ankelskade inden EM, men nåede det altså ikke. Formen skulle først genopbygges og det tager tid. Derfor valgte landstræner Ronald Koeman at se bort fra ham.

Spørgsmålet er hvordan det er gået med genoptræningen siden da, for der er ingen meldinger kommet omkring Barca-spilleren. En anden usikkerhed er hvornår han møder frem til træning i Barcelona, for normalt har en spiller krav på tre ugers ferie og dem vil han have holdt, når Hansi Flick kalder til træning den 10. juli.

Derfor bør De Jong være en af de spillere der møder frem den første dag under Hansi Flick.

dejong55F

.:FORSIDE:.