fbpx

Officielt: Cancelo og Félix fortsætter ikke i Barca

FCBARCELONA.DK - 30.06.24

// Joao Felix // Joao Cancelo

Der har længe været talt om, at Barca vil forsøge at beholde både Joao Cancelo og Joao Félix, som klubben har lejet denne sæson, men nu melder Barca ud, at ingen af spillerne bliver i klubben.

Det ligger fast at lejeaftalerne med henholdsvis Manchester City og Atlético Madrid udløber i dag og derfor er Cancelo og Félix ikke længere tilknyttet den catalanske klub.

Artiklen fortsætter under annoncen


Alligevel er udmeldingen uventet, for klubber skriver direkte, at hverken Cancelo eller Félix fortsætter i klubben. Spørgsmålet er så om det betyder, at man ikke vil forsøge at lave nye lejeaftaler, eller om Hansi Flick ikke har dem med i sine planer for den kommende sæson.

Barca kommer med den velkendte afskedsformulering om, at de takker spillerne for deres indsats og ønsker dem held og lykke fremover.

Udmeldingen kan også ses som et forsøg på, at lægge pres på Atlético Madrid og Manchester City, for ingen af de to klubber ønsker at tage deres respektive spiller tilbage, så de skal nu enten slække på deres krav eller finde nye klubber til spillerne.

cancelo4F

.:FORSIDE:.