fbpx

De la Fuente: 'Vi tager ikke Lamine ud kl. 23.00'

FCBARCELONA.DK - 30.06.24

 


Den tyske lovgivning forbyder unge under 18 år at arbejde efter kl. 23.00 og derfor har der været spekuleret i, om det kan få konsekvenser for 16-årige Lamine Yamal. Landstræner De la Fuente lader sig dog ikke skræmme.


I aften skal Spanien spille 1/8-finale mod Georgien og da opgøret fløjtes i gang kl. 21.00, kan klokken meget vel snige sig over 23.00, inden at der er fundet en vinder, specielt hvis man kommer ud i forlænget spilletid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Dermed risikere Spanien og Lamine Yamal at bryde den tyske lovgivning og det blev landstræner Luis de la Fuente bedt om at forholde sig til på et pressemøde i går.

'Jeg kender ikke den tyske lovning. Vi er her vores at udføre vores arbejde og for at Lamine spiller. Sådan er det. Vi har ingen planer om at tage Lamine ud kl. 23.00' lød svaret fra ham.

Der er næppe tvivl om, at Lamine Yamal kommer med i startopstillingen i aften, for han er en af de bærende spillere på holdet, hvor han sammen med Nico Williams skaber det spanske spil på kanterne. Skulle han være på banen efter kl. 23.00, er der ingen der kan forestille sig, at de tyske myndigheder møder frem med et bødeforlæg.

yamal86F

// Lamine Yamal
.:FORSIDE:.