fbpx

Gündogan: 'Det har været lidt kaotisk i Barca'

FCBARCELONA.DK - 01.07.24

// Ilkay Gundogan

Ilkay Gündogan har ved lejligheder været ude med nogle kontroversielle kommentarer og det er nu sket igen. I et interview betegner han sin første sæson i Barca som kaotisk og at han føler sig bedre til rette på landsholdet.

Første gang man hørte kritiske bemærkninger fra Gündogan, var efter nederlaget til Real Madrid, hvor han kritiserede holdkammeraternes afdæmpede reaktion på nederlaget.

Ved en senere lejlighed var det Ronald Araujo det gik ud over, da Gündogan kritiserede en aktion mod PSG, der betød rødt kort til Araujo.

Artiklen fortsætter under annoncen


I et interview fra den tyske EM-landsholdslejr, sætter han nu ord på sin første sæson i Barca-trøjen. 'Med Barcelona har jeg måtte spille alle de positioner, hvor der var brug for mig. Det har været lidt kaotisk med mange ændringer af min position' indleder han ifølge avisen Marca.

'Jeg har konstant måtte tilpasse mig. Skal man spille godt, skal man vide hvilken position man spiller og hvem du har omkring dig, for at føle dig til rette. Med landsholdet føler jeg mig godt til rette på banen med mine holdkammerater og på min egen position' siger han videre.

Udtalelserne kan næsten kun tolkes som en kritik af Xavis dispositioner den forgangne sæson, men da Xavi nu er fortid i klubben, får kommentarerne næppe de store konsekvenser. Nu er det så op til Hansi Flick at forsøge, at gøre den tyske midtbanespiller mere tilfreds med tilværelse i Barcelona.

gundogan30F

.:FORSIDE:.