fbpx

Avis: Benfica blander sig i kampen om João Félix

Peter Vyff - 02.07.24

// Joao Felix

Lejeaftalen på João Félix udløb i forgårs, men Barca håber fortsat på at kunne beholde ham. Portugiseren er dog også en eftertragtet hos Benfica, og hans barndomsklub har nu angiveligt sendt et bud afsted på angriberen.

João Félix havde kontraktudløb med Barca forleden, og han er nu igen at finde hos Atlético Madrid, der dog ikke har den store interesse i at beholde ham. Catalanerne er derfor opsat på at finde en løsning med madrilenerne, der skulle kræve i omegnen af 25 mio. euro for landsholdsspilleren.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca er dog mest lune på at underskrive endnu en låneaftale, der dog denne gang skal indeholde en købsklausul, der kan gøres obligatorisk, hvis en række krav overholdes. Parterne skal derfor til at finde en fælles løsning ved forhandlingsbordet, men portugiseren har dog også andre muligheder.

Det skriver avisen Sport, der nu kan fortælle, at også Benfica har meldt sig ind i kampen om Félix. Portugiserne skulle angiveligt have tilbudt 15 mio. euro for 50% af rettighederne til kantspilleren, der kan se frem til at vende tilbage til sin barndomsklub.

Det er dog endnu uvist, hvordan Atlético forholder sig til tilbuddet, da de helst ser et permanent skifte for angriberen. Benficas bud kan dog fungere som en løftestang i forhandlingerne med Barca, hvor man kan stå fast på det 25 mio. euro høje priskrav.

Meget afhænger dog i sidste ende af Félix selv, og hvor han helst ser sig fortsætte karrieren. Og selvom Benfica er en attraktiv destination, er det tvivlsomt om han på nuværende tidspunkt er klar på at tage tilbage til Portugal, især med tanke på, at han ofte har udtrykt sit ønske om at blive hos Barca.

felix54F

.:FORSIDE:.