fbpx

Marc Guiu: 'Den sværeste beslutning i mit liv'

FCBARCELONA.DK - 02.07.24

 


Mandag aften offentliggjorde Chelsea signingen af Barca-talentet Marc Guiu, som englænderne har betalt frikøbsklausulen på seks millioner euro for. Kort tid efter offentliggørelsen offentliggjorde Guiu et afskedbrev til Barca-tilhængerne.

Læs afskedsbrevet herunder:

'Culés, da jeg begyndte min rejse mod Barca som kun 7-årig, kunne jeg ikke forestille mig de oplevelser, jeg ville få ved at bære den blå-røde trøje. Det har været 11 fantastiske år med mange mål, sejre og glæder, som har gjort mig til en bedre person og spiller.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu er det tid til at sige på gensyn. Det har været den sværeste beslutning i mit liv, og jeg ved, at det ikke bliver let, ligesom intet har været let i løbet af min karriere, men jeg tror, det er den professionelle vej, jeg skulle vælge.

Barca vil altid være ved min side, det følelse vil ikke ændre sig uanset hvad der sker. Jeg håber, at vores veje vil krydses igen i fremtiden, og at Barca vil kunne vinde mange titler og opnå stor succes. På afstand vil jeg fejre det som en ægte culé.

Sandheden er, at jeg kun kan have taknemmelige ord for den klub, der har formet mig. Derfor vil jeg gerne takke hele den blå-røde familie, trænere og koordinatorer, som har hjulpet, lært og støttet mig så meget; fysioterapeuter og læger, for deres pleje og hurtige genoptræning; personalet på La Masia, pædagoger og chauffører for at passe på mig og for at give mig værdier, som jeg altid vil bære med mig; de fans, der har heppet på mig fra første dag, tusind tak til jer alle; og også specielt til alle mine holdkammerater og venner, for så mange smil og så mange kampe, vi har vundet sammen.

Jeg vil støtte jer på afstand. Nu og altid, Visca el Barça!'

// Marc Guiu
.:FORSIDE:.