fbpx

Vitor Roque måtte skuffet se Guiu få startplads

Anders Lang Jensen - 09.03.24

 


Fredag aften var det en ung Barca-angriber, der startede i front mod Mallorca som vikar for Lewandowski. Det var dog ikke Vitor Roque, men i stedet klubbens 18-årige Marc Guiu der blev valgt, og det må efterlade Roque skuffet.

De få gange, Marc Guiu har fået chancen på førsteholdet i denne sæson, har angriberen gjort det godt og endda scoret et par mål. Det skete i den vigtige ligasejr over Athletic Club og i Champions League-kampen mod Royal Antwerp i efteråret.

Artiklen fortsætter under annoncen


Omvendt har den seneste håndfuld kampe for Vitor Roque ikke været optimale, med kun en lille mængde spilletid. Mod Mallorca fik han 28 minutter, mod Athletic i runden inden kom han slet ikke på banen, og mod Getafe fik han et kort indhop på 13 minutter.

Alligevel må det brasilianske angrebstalent, der blev købt dyrt i januars transfervindue, være skuffet over Xavis dispositioner mod Mallorca, hvor Barca valgte at starte med Lewandowski på bænken. Marc Guiu blev foretrukket, og nu skal Roque arbejde hårdt for at vende den situation.

Roque kan dog glæde sig over sit indhop mod Mallorca, for her nåede han at vise gode takter med målsøgende spil og god fart i bolden, noget der var med til at presse holdet fra ferieøen i slutfasen, hvor Yamal satte kampens eneste scoring ind.

roque36

// Vitor Roque // Marc Guiu
.:FORSIDE:.