fbpx

Avis: Barca arbejder på ny kontrakt til Raphinha

Peter Vyff - 28.09.24

 


Raphinha har gang i en fremragende sæson for Barca, hvor han er en af holdets bærende kræfter. Kantspillerens præstationer skulle nu have fået ledelsen til at arbejde på en ny kontrakt, selvom den nuværende først udløber i 2027.

Barca hentede for to sæsoner siden Raphinha hos Leeds United, men han har dog haft svært ved for alvor at gøre sig gældende på førsteholdet. Brasilianeren så endda ud til at blive overhalet af både Lamine Yamal og João Félix i sidste sæson, og spekulationerne gik i sommer på, hvorvidt Barca kunne finde på at sælge ham.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne endte dog med at beholde landsholdsspilleren, og det har vist sig at være en god idé. Hansi Flick må i den grad siges at have fået det bedste frem i Raphinha, der har udviklet sig til en sand nøglespiller i denne sæson, hvor han både har budt ind med flere scoringer og assists.

Brasilianeren har derudover også overtaget anførerarmbåndet fra den skadede Marc-André ter Stegen, og respekten fra holdkammeraterne er tydelig at se. Raphinhas betydning har nu ifølge avisen Sport fået ledelsen til at arbejde på en ny kontrakt, selvom han først har udløb i 2027.

Ledelsen ønsker dog at understrege, hvor tilfredse man er med ham og hans udvikling, samt hans store kærlighed og engagement til klubben. De kontraktuelle detaljer vides endnu ikke, men meget kunne tyde på en femårig forlængelse.

Skulle Raphinha underskrive en forlængelse, sætter det samtidig også store spørgsmålstegn til Barcas hensigter om at købe Nico Williams. Athletic-spilleren opererer på samme position som brasilianeren, og med den tillid som ledelsen har udvist Raphinha, bliver det sværere at finde plads til Williams.

raphinha3F

 

// Raphinha
.:FORSIDE:.