fbpx
Annonce

Avis: Prisen på Raphinha er mindst 80 mio. euro

Markus Johannessen - 18.04.24

 


Raphinha har genvundet sin plads i Barcas startellever og hans seneste præstationer har skabt opmærksomhed fra adskillige klubber i Europa. Barca har angiveligt meldt ud, at de ikke lytter til tilbud på under 80 millioner euro. 

Den brasilianske kantspiller er et varmt emne for tiden og har været en afgørende brik for Barca, efter at have fundet formen igen. Hans to mål mod PSG i Paris, vinderscoringen mod Las Palmas i ligaen samt 1-0 målet i returkampen mod PSG, har tydeligt vist det fremskridt han har gjort, og de store europæiske klubber har igen fået øjnene op for ham.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca har tidligere modtaget tilbud fra Saudi Pro League, hvor diverse klubber har tilbudt mellem 80 og 100 millioner euro, men Raphinha har ingen interesse i at forlade europæisk fodbold for nuværende. 

Nu er europæiske klubber igen begyndt at banke på døren og ifølge adskillige catalanske og britiske medier, er der meget interesse fra Premier League, hvor den 27-årige angriber tidligere har spillet for Leeds United. 

Ifølge den engelske avis The Sun, har en unavngiven Premier League-klub netop tilbudt Barca 60 millioner euro for brasilianerens underskrift. Dette bakkes op af den catalanske avis Sport, som kan berette at Barcas ledelse har afvist tilbuddet og gjort det klart, at klubben kun vil lytte til tilbud på 80 millioner euro eller derover. 

Raphinhas nuværende markedsværdi er estimeret til 50 millioner euro, men efter hans seneste forbedringer og den store efterspørgsel, har Barca ikke travlt med at sælge ham. Selv har Raphinha også for nyligt udtalt, at han ønsker at blive i den catalanske hovedstad.

Raphinha52F

// Raphinha
.:FORSIDE:.