fbpx

Baraja: 'Vi skal møde et hold af høj kvalitet'

Peter Vyff - 29.04.24

 


Barca skal i aften forsøge at genrejse sig efter to nederlag i holdets seneste kampe mod PSG og Real Madrid. Catalanerne skal dog ikke forvente nogen nem kamp mod Valencia, hvor Ruben Baraja har en klar gameplan planlagt.

Selvom Barca både er ude af kampen om det mesterskabet og Champions League, er der fortsat en vigtig andenplads at spille om i La Liga. Girona overtog forleden den adgangsgivende plads til den spanske Super Cup, og man er derfor tvunget til sejr i aften mod Valencia.

Udeholdets træner Ruben Baraja forventer derfor også en svær kamp mod et Barca-hold, der kæmper for oprejsning: 'Jeg tror altid på, at de hold, der spiller mod os, er på deres højeste niveau. Det tvinger os til at yde vores bedste og spille til grænsen. Barca er det dominerede hold på hjemmebane, og vi skal bruge meget energi på at få dem til at føle sig utilpas. Vi skal slå Barca på kontraangreb' sagde spanieren til gårsdagens pressekonference.

Artiklen fortsætter under annoncen


Cheftræneren fortsatte efterfølgende med at rose hjemmeholdet, som han dog tror kan besejres: 'Vi skal spille mod et meget komplet hold, og det bliver en udfordring for os. De spiller med en masse energi, og de har meget ungdom og fremtid i truppen. Det er et hold med enormt meget kvalitet, og deres spillere kan på egen hånd afgøre kampen. Men at vinde på udebane mod Barca er nok motivation for os, og vi har mentaliteten til at sejre' sagde Baraja.

Spanieren blev dernæst spurgt ind til Xavis beslutning om at fortsætte som træner for Barca: 'Xavi har et stærkt forhold til klubben, og der er mange følelser involveret. De har med sikkerhed været svære at styre undervejs i sæsonen, og de har også påvirket hans beslutninger. Jeg forstår det pres som han lever under, men han er en person, der tager ansvar og han ved, hvornår en beslutning er rigtig eller forkert' svarede den tidligere landsholdsspiller.

Den 48-årige Baraja kom til sidst ind på kampplanen mod Barca, som han har læst godt op på: 'Det er altid svært at spille mod Barca, som forsøger at undertrykke dig med boldbesiddelse og kvalitet i afleveringerne. Vi skal bevare koncentrationen, og forsøge at konkurrere på bedste vis mod Barca, og gøre tingene svært for dem' afsluttede spanieren.

// La Liga // Valencia
.:FORSIDE:.