fbpx
Annonce

Barca har smidt 10 point i syv ligakampe

FCBARCELONA.DK - 17.12.23

 


Med lørdagens skuffende 1-1 resultat mod Valencia, fortsatte Barcas resultatmæssige krise. I deres seneste syv kampe i La Liga har de mistet hele 10 point og det har skabt en afstand til toppen, der kan blive svær at indhente.

Efter lørdagens pointdeling i Valencia i går aftes, har Barca fire point op til Real Madrid og seks til Girona, men begge hold mangler fortsat at spille deres kampe i ligaens 17. spillerunde. Real Madrid tager i aften mod Villarreal, mens Girona mandag får besøg af Deportivo Alavés. I disse opgør kan Barca næppe gøre sig forhåbninger om pointtab til rivalerne i toppen af ligatabellen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Efter en længere periode hvor Barca hang fint på i topstriden, har holdet tab terræn på det seneste. Ser man på deres seneste syv kampe, har de mistet hele 10 point, altså tæt på halvdelen af dem, der har været spillet om.

Det er blevet til nederlag til de direkte rivaler fra Real Madrid og Girona, og uafgjorte resultater mod Rayo Vallecano og senest Valencia. Til gengæld har Barca besejret Real Sociedad, Alavés og Atlético Madrid.

Disse resultater har sat Barca gevaldigt tilbage i kampen for at genvinde mesterskabet. Lykkes det som ventet for Girona og Real Madrid at vinde deres kampe i 17. runde, vil Barca være hele ni point fra førstepladsen og den afstand kan blive mere end svær at hente, for man er tæt på halvejs i La Liga.



// La Liga // Valencia
.:FORSIDE:.