fbpx

Tog Andreas Christensen afsked med Montjuic i går?

FCBARCELONA.DK - 20.05.24

 


Da kampen mod Rayo Vallecano i går var fløjtet af og tilskuerne havde forladt stadion, så man Andreas Christensen hygge sig med familien på banen. Det tolker flere medier som en mulig afsked med klubben.

Det var sæsonens sidste hjemmekamp og helt sikkert også sidste hjemmekamp for flere af Barca-spillerne. Der forventes nemlig en del ændringer i truppen til sommer og det er helt åbent hvem der forlader klubben.

Artiklen fortsætter under annoncen


Der har jævnligt være forlydender om, at Barca er klar til at sælge Andreas Christensen, hvis tilbuddet er højt nok. Salget sker mere af økonomiske end sportslige årsager, for danskeren har gjort det godt i sine to år i klubben. Han kom på fri transfer fra Chelsea og med et salg kan Barca score en velkommen gevinst.

Derfor vakte det opsigt i flere medier, blandt dem avisen Sport og Jijantes, at man så Andreas Christensen hygge sig med familien på græstæppet efter kampen. Det var næppe sket, hvis det havde været en almindelig hjemmekamp.

Spørgsmålet er om Andreas Christensen ønskede at tage afsked med sin hjemmebane sammen med sine nærmeste, eller om det blot var et ønske om at give familien en ekstra oplevelse.

Der er næppe tvivl om, at sommerens rygtebørs vil komme til at omhandle Andreas Christensen, der flere gange er blevet sat i forbindelse med nogle af de største klubber i Premier League.

Man så i øvrigt også Raphinha og Frenkie de Jong på banen samtidig med Andreas Christensen, to andre spillere der også har været rygtet væk.

ac3F
// Andreas Christensen
.:FORSIDE:.