Ansu Fati har gode minder fra El Sadar i Pamplona

FCBARCELONA.DK - 28.09.24

// Ansu Fati // Osasuna

Når Barca i aften gæster Osasuna på El Sadar i Pamplona, håber Ansu Fati helt sikkert på at få spilletid. Han har gode minder fra netop den bane, for det var her han for fem år siden som 16-årig, scorede sit første mål i ligaen

Den var den 31. august 2019 at Ansu Fati nettede for første gang for Barca i La Liga. Dengang var han et par måneder fra at fylde 17 år og med scoringen blev han den yngste målscorer for Barca i La Liga, en rekord han efterfølgende har måtte aflevere til Lamine Yamal.

FCBSHOP art

Scoringen var til en udligning til 2-2, der også blev kampens slutresultat. Fati sikrede dermed sit hold den ene point på en bane, hvor catalanerne ofte har haft det svært.

Meget er sket i Ansu Fatis karriere siden da, hvor han haft svært ved at leve op til de enorme forventninger, der var til ham i 2019. Nu håber han at finde tilbage til sit tidligere niveau denne sæson, hvor Hansi Flick har rost indsatsen på træningsbanen.

Sæsonen blev dog indledt med en skade og Fati har kun fået nogle få minutters spilletid, da han kom på banen i de døende minutter af Champions League kampen mod Monaco.

Han skal sætte sin lid til, at Hansi Flick ønsker at spare nogle spillere i aftenens kamp på El Sadar, så det kan blive til spilletid på den bane, som Fati har så gode minder fra.