fbpx
Annonce

De Zerbi om Ansu Fati: 'Han bidrager ikke med nok'

FCBARCELONA.DK - 03.04.24

// Ansu Fati

Ansu Fati drog i sommer til Brighton på en lejeaftale for at få gang i karrieren igen, men opholdet i det sydlige England har været en blandet omgang. Nu er hans træner ude med kritiske kommentarer om angriberens niveau.

Hvis Ansu Fati drømte om at få succes i Brighton, så Barca ville hente ham tilbage til klubben til sommer, må man sige at missionen ikke er lykkes. Ansu Fati har ikke for alvor fået sat sit præg i Brighton og selvom det delvist kan tilskrives et par ærgerlige skader, har han kun i glimt vist sig flot frem.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Fati vendte tilbage fra sin seneste skadespause for to måneder siden, men siden da har man ingen mål set fra hans side. Han er i alt noteret for 15 kampe i Premier League i sæsonen, hvor det kun er blevet til to scoringer.

Hans træner i Brighton, Roberto de Zerbi, lagde i går ikke skjul over sin skuffelse over Barca-spilleren. 'Han skal give mere, for det han bidrager med nu er ikke nok. Forventningerne til ham er altid meget høje, men den første del af hans karriere har været hård. For de største spillere er det vigtigt, at de vænner sig til de forventninger der er til dem' udtalte han efter Brightons kamp mod Liverpool, hvor Fati slet ikke kom på banen.

'Vi hjælper ham. Han er en følsom og god knægt og når man arbejder med sådan nogle mennesker, er du glad for at kunne hjælpe' lød det videre fra De Zerbi.

Med mindre Ansu Fati helt eksploderer i den resterende del af sæsonen, er det svært at se argumenter for, at Barca skulle bruge den 21-årige angriber til næste sæson. Det kan dog ikke afvises, at han får chancen i forsommerens træningskampe for at vise sig frem for Xavis efterfølger.

fati35F

.:FORSIDE:.