fbpx

Vicente Moreno: 'Vi skal spille en perfekt kamp'

Peter Vyff - 28.09.24

 


Barca møder i aften Osasuna på udebane, hvor holdet skal forsøge at fortsætte den imponerede sejrsstime. Hjemmeholdets træner, Vicente Moreno, har da også kun respekt overfor udeholdet, selvom han fortsat tror på point i kampen.

Der venter Barca en svær kamp i aften mod Osasuna, der endnu ikke har tabt en hjemmekamp i Pamplona. Catalanerne har på den anden side vundet alle deres kampe i denne sæson, og Hansi Flick og resten af holdet er derfor opsat på bygge videre på den imponerede sejrsstime.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det lader derfor til at blive et interessant opgør på El Sadar, men Osasunas træner, Vicente Moreno, gjorde dog hurtigt Barca favoritter til opgøret under gårsdagens pressemøde. 'Vi skal spille en perfekt kamp for at have en chance mod Barca. Vi får brug for vores fans, hver eneste af klubbens ansatte, og alligevel bliver det svært. Vi er nødt til at score på vores chancer' sagde spanieren.

Cheftræneren kom efterfølgende ind på, hvad der skal til for at få et godt resultat. 'Vi ved, hvor vi kan såre dem, og vi vil forsøge at reducere deres spil og chancer. Vi skal alle spille op til vores bedste, og håbe på de ikke har deres bedste dag. Vi skal stå sammen som hold, og det nytter ikke kun at fokusere på én af deres spillere' forklarede Moreno.

Spanieren blev dernæst spurgt til, hvorvidt Osasuna kunne finde på at gå efter sejren eller nøjes med en uafgjort: 'Hvis det ikke lykkes at vinde, vil et point være en stor hjælp for os. Det er et klart bedre resultat end at tabe, og vi er nødt til at betragte en uafgjort som en mulighed' svarede han.

Moreno blev til sidst spurgt til, hvilken tilgang hans hold vil have til kampen. 'Vi kommer ikke til at lave nogle store ændringer, i hvert fald ikke i starten. Men det ville være dumt ikke at lægge mærke til, hvordan kampen udvikler sig. Vi skal ikke være naive og tro, at vi kommer til at spille i deres boks hele kampen. Vi skal bevare fødderne på jorden, og forsøge at arbejde os ind i kampen' afsluttede han.

moreno1F

// Osasuna
.:FORSIDE:.